translations service

Prevesti je jednostavno sa E-prevodi online

Kpromos – stručni, tehnični i komercijalni prevodi

Prevodilački servis Kpromos Studija pruža visokokvalitetne prevode u raznim kombinacijama: Hrvatski – Italijanski, Italijanski – Hrvatski, Italijanski – Engleski, Engleski – Italijanski, Italijanski – Španjolski, Španjolski – Italijanski, i sve druge kombinacije jezika koje možete naći na sajtu www.worldtranslations.info.

Naše prevodilačke usluge pružaju visoke standarde profesijonalnosti sa povoljnim cijenama, gledajući također na želje i potrebe naših klijenata. Naši prevodioci su svi na nivou maternjeg jezika i poznaju dobro kulturu i ambijent zemalja gdje se ti jezici govore. Sve usluge su obavljene sa strane kvalificiranih saradnika sa solidnim profesijonalnim iskustvom.

Za jedan dobar tehnični, pravni ili stručni prevod neophodno je biti dobro upoznat, osim sa jezikom, također i sa argumentom prevedenog dokumenta. Prevodilački servis Kpromos Studija vam omogućava jednostavno orijentiranje pri izboru vašeg pravog i adekvatnog prevoda. Prevode obavlja osoblje koje ima iskustvo u raznim znanstvenim sektorima. Biće, dakle, moguće dobiti prevode dokumenata iz finanсijskog, pravnog, tehničkog, informatičkog, zdravstveno-farmaceutskog sektora... a sve u kratkom vremenu. A u slučaju da tražite brze i hitne prevode dokumenata, worldtranslations.info će vas i pri tome pozitivno iznenaditi.

Web sajt worldtranslations.info je idealan za one koji žele prevesti dokumente, članke, a čak i knjige i učbenike. Ovaj sajt vam omogućuje da se povežete direktno sa prevodiocem koji se najviše prilagođava vašim potrebama. S time vam omogućavamo da zadužite i naše freelance prevodioce za rad na vašim dokumentima. To znači da je worldtranslations.info kraj u kojem i freelance prevodioci mogu da nađu posao u okviru prevođenja preko interneta.

Prevesti je jednostavno sa E-prevodi online
e-traduzioni.com & worldtranslations.info are web projects of
Alessandro Folghera's Studio Kpromos, Cód. IVA: 02451470989
www.e-traduzioni.com worldtranslations.info
e-mail: contact@worldtranslations.info © reserver rights