и све друге комбинације које можете наћи на сајту www.worldtranslations.info

Превести је једноставно са Е-преводи онлајн

Кпромос – стручни, технички и комерцијални преводи

Home Page ПРЕВОДИ Преводи са Српског на АрапскиПреводи са Српског на БаскијскиПреводи са Српског на КинескиПреводи са Српског на ХрватскиПреводи са Српског на ЧешкиПреводи са Српског на ЕнглескиПреводи са Српског на ФранцускиПреводи са Српског на ЊемачкиПреводи са Српског на ЈеврејскиПреводи са Српског на ИталијанскиПреводи са Српског на ПортугалскиПреводи са Српског на РускиПреводи са Српског на СингалешкиПреводи са Српског на ШпанскиПреводи са Српског на Тибетански Преводи са Арапског на СрпскиПреводи са Баскијског на СрпскиПреводи са Кинеског на СрпскиПреводи са Хрватског на СрпскиПреводи са Чешког на СрпскиПреводи са Енглеског на СрпскиПреводи са Француског на СрпскиПреводи са Њемачког на СрпскиПреводи са Јеврејског на СрпскиПреводи са италијанског на СрпскиПреводи са Португалског на СрпскиПреводи са Руског на СрпскиПреводи са Сингалешког на СрпскиПреводи са Шпанског на СрпскиПреводи са Тибетанског на Српски
Преводилачки сервис Кпромос Студија пружа висококвалитетне преводе у разним комбинацијама: Српски – Италијански, Италијански – Српски, Италијански – Енглески, Енглески – Италијански, Италијански – Шпански, Шпански – Италијански. Наше преводилачке услуге пружају високе стандарде професијоналности са повољним ценама, гледајући такође на жеље и потребе наших клијената. Наши преводиоци су сви на нивоу матерњег језика и познају добро културу и амбијент земаља где се ти језици говоре. Све услуге су обављене са стране квалификованих сарадника са солидним професијоналним искуством.

За један добар технички, правни или стручни превод је неопходно бити добро упознат, осим са језиком, такође и са аргументом преведеног документа. Преводилачки сервис Кпромос Студија вам омогућава једноставно оријентисанје при избору вашег правог и адекватног превода. Преводе обављају особе које имају искуство у разним научним секторима. Биће, дакле, могуће добити преводе докумената из финансијског, правног, техничког, информатичког, здравствено-фармацеутског сектора... а све у кратком времену. А у случају да тражите брзе и хитне преводе докумената, worldtranslations.info ће вас и при томе позитивно изненадити.

Интернет сајт worldtranslations.info је идеалан за оне који желе превести документе, чланке, а чак и књиге и учбенике. Овај сајт вам омогућава да се повежете директно са преводиоцем који се највише приближава вашим потребама. С тиме вам омогућавамо да задужите и наше фриленс преводиоце за рад на вашим документима. То значи да је worldtranslations.info крај у којем и фриленс преводиоци могу да нађу посао у оквиру превођења преко интернета.

ПРЕВОДИ
e-traduzioni.com & worldtranslations.info are web projects of
Alessandro Folghera's Studio Kpromos, Cód. IVA: 02451470989
www.e-traduzioni.com worldtranslations.info
e-mail: contact@worldtranslations.info © reserver rights